Home Verhalen Meisje denkt dat ze nierstenen heeft. In het ziekenhuis krijgt ze de schrik van haar leven

Meisje denkt dat ze nierstenen heeft. In het ziekenhuis krijgt ze de schrik van haar leven

Toen de 22-jarige Ally Opfer uit Cleveland, Ohio, op een koude ochtend in december wakker werd, had ze er geen idee van dat haar leven op het punt stond compleet te veranderen. “Ik werd wakker in de ochtend van 21 december en voelde me heel normaal, niet wetende wat ik op het punt stond te gaan doormaken,” herinnert ze zich. “Een paar uur later begon ik lichte krampen te voelen, maar ik deed ze af als niets.
kidney stones, kidney health, health. pregnancy, i didn't know i was pregnant, baby, kidney pain, side body pain, labor pain, baby delivery, pregnancy symptoms, 5 months pregnant belly, birth defects, pregnancy hormone levels
Ze denkt dat ze nierstenen heeft. Dan krijgt ze de schok van haar leven

Het werd geleidelijk aan pijnlijker in de loop van de dag, dus ik dacht dat het die tijd van de maand voor mij was, omdat ik ook een beetje begon te bloeden. Ik ging gewoon door met mijn dag en negeerde de pijn die erger werd.” Ze wist niet dat het veel meer was dan alleen menstruatiepijn… Lees verder op de volgende pagina.