Home Entertainment NET BINNEN: Slecht nieuws over Samantha (Barbie) de Jong

NET BINNEN: Slecht nieuws over Samantha (Barbie) de Jong

Gedwongen

In het interview met Story vertelt Samantha dat ze inderdaad werkzaam is geweest in een bordeel, maar dat dit alles behalve vrijwillig is gebeurd. “Ik ben gedwongen,” vertelt ze aan het weekblad. “Inmiddels is er een onderzoek gaande en daarom moet ik mijn mond houden. Maar het is de politie geweest die mij twee maanden geleden heeft bevrijd. Daar was ik heel blij mee, want dit was voor mij de ommekeer in mijn leven.”

Kliniek

Volgens eigen zeggen zit Samantha momenteel in een kliniek. Ze heeft zich hier vrijwillig in laten opnemen om te werken aan haar drugsverslaving en traumaproblematiek.”De reden daarvoor was omdat ik niet meer het leven wilde leiden dat ik geleid heb. Ik kon er niet meer tegen, ik zag gedwongen in de prostitutie. Dat was zo erg…

Zes maanden

“Als ik verder was gegaan met dat leventje, was ik er niet meer geweest. Ik kan niet op de details ingaan, want het is een periode waar ik met de buitenwereld nog niet over wil praten. Dat doe ik wel met de hulpverleners hier. Ik zit hier nu twee maanden en ik blijf nog vier maanden,” aldus Barbie.

Bron: Ditjes en Datjes 

Wat denk jij? Zal Barbie eindelijk de stappen maken die nodig zijn om haar leven weer op de rit te krijgen? Deel het met ons in de reacties! 

play-sharp-fill