Home Verhalen Stel merkt dat de kat vreemd doet. Dan zien ze de angstaanjagende camerabeelden.

Stel merkt dat de kat vreemd doet. Dan zien ze de angstaanjagende camerabeelden.

Iemand op youtube heeft een video geupload met het volgende verhaal:

Hey iedereen. Deze video is opgenomen tijdens een vakantie die mijn moeder en ik afgelopen december namen. Onze katten waren erg agressief zodra we thuiskwamen.

We controleerden onze bewakingscamera om te zien of er iets ongewoon was gebeurd en om de beelden van onze huisoppas, die een goede vriend van me is, te controleren. Er werd niets gevonden behalve dit verontrustende filmpje.

Er is iets te zien dat een van onze kamers binnenkomt, wat echt de aandacht van onze katten trok. Kort daarna bewoog iets de deur. De camera bewoog naar de muur en bleef daar tot we thuiskwamen (de volgende nacht nadat deze video was opgenomen).

Alles was in orde, behalve dat er een paar boeken op de grond lagen en een paar dikke klonten kattenhaar verspreid door de gang, wat meestal een teken is van kattengevechten (wat onze katten niet doen).

Het zou echt helpen als jullie deze video zouden delen, zodat hij wat aandacht krijgt en anderen commentaar kunnen geven op wat ze zien. Onze twee katten heten Calvin (een bij de deur) en Daisy (op het bed) Benieuwd naar de video? Bekijk deze op de volgende pagina