Home Beauty Niet voor de poes: Deze dagelijkse gewoonte is onwijs slecht voor het gebied ‘daarbeneden’

Niet voor de poes: Deze dagelijkse gewoonte is onwijs slecht voor het gebied ‘daarbeneden’

Beetje liefde

Je punani heeft nu eenmaal wat liefde en goede zorgen nodig om gezond te blijven. Wist je dat de natuurlijk PH-waarde van een vagina zelfs zo sterk kan zijn dat het je ondergoed bleekt?

sliced fruit

In balans houden

Het dus niet gek dat je deze niet moet verstoren. Doe je dit wel? Dan kan je last krijgen van een tal van kwaaltjes. Waaronder schimmelinfecties, jeuk en irritaties. In ernstige gevallen kunnen er zelfs ontstekingen ontstaan. Op deze manier kan je dit voorkomen:

1- Stop met vaginale zeep gebruiken

Gebruik jij ook vaginale zeep? Stop hier dan nu mee, want wist je dat ook deze ‘ogenschijnlijk’ veilige middeltjes helemaal niet goed zijn voor de toch al gevoelige vagina? Laat de Lactacyd en Chillygel dus maar voor wat het is.

2- Te strakke ondergoed dragen

Te strakke ondergoed dragen zorgt ervoor dat het beneden niet voldoende kan ademen. Dit zorgt voor irritatie en kan zelfs voor nare infecties zorgen. Kies dus altijd voor de juiste maat onderbroek. Dit zit ook nog eens een stuk lekkerder!

3- Je ondergoed niet verschonen na het sporten

Je kan jezelf voorstellen dat al het zweet in je onderbroek niet bepaald goed is voor je vagijn. Verschoon je ondergoed dus na het sporten om ongemak te voorkomen. Het is daarnaast ook een stuk frisser!

4- Geparfumeerde producten gebruiken

Gebruik, onder geen beding, geparfumeerde producten om je vagina schoon te maken. Dit verstoort de natuurlijke PH-waarde en kan ervoor zorgen dat je vatbaar wordt voor schimmeltjes en infecties.

5- Ieder moment van de dag ondergoed dragen

Je vagina heeft zo nu en dan een beetje lucht nodig. 24 uur een onderbroek dragen houd dit tegen, zeker als het synthetische exemplaren betreft. Ga dus eens commando, zo nu en dan! Je vagina is je er dankbaar voor!

Wist jij dat deze dingen slecht zijn voor je vagina? Deel het met ons in de reacties! 

 

 

play-sharp-fill