Home Entertainment Expired: ZIEN: Radeloze Gordon doet wanhopige oproep!

Expired: ZIEN: Radeloze Gordon doet wanhopige oproep!

Gordon, we hebben hem in een ver, ver verleden leren kennen als de zanger met zijn woeste blonde krullen die doorbrak met de mierzoete hit ‘Kon ik maar even bij je zijn’. En dat zingen kon de beste man toch wel aardig, zoals ie meermaals liet blijken in onder andere volgeboekte stadion concerten samen met z’n dikke maten van de Toppers.

Bron: Instagram Gordon

Naast een gouden strot bleek hij ook nog talent te hebben voor presenteren. Nederland lag plat van het lachen om zijn droge humor bij tv-programma’s als Geer & Goor, Gillend naar huis en Hotter than my daughter. En alsof dat allemaal niet genoeg was, liet deze duizendpoot ook nog eens zien ondernemers bloed in zich te hebben (niet zo gek als je bedenkt dat hij zijn carrière ooit is begonnen als marktkoopman), want hij opende tussen de bedrijven door zelfs nog een paar mooie horeca tenten op zijn naam.

Maar aan alle successen lijkt ergens toch een einde te komen, zien we in een radeloze en wanhopige video die hij onlangs op zijn Instagram pagina postte, waarin hij laat doorschemeren met een groot probleem te zitten.

Klik door naar de volgende pagina om Gordon zijn radeloze video te zien!