Home Video Expired: Astrid: “Mijn dieren zijn mijn alles, zonder hen ben ik niets” (ingezonden)

Expired: Astrid: “Mijn dieren zijn mijn alles, zonder hen ben ik niets” (ingezonden)

Het verhaal van Astrid gaat over een vrouw die een ongekende liefde en verbondenheid voelt met haar dieren. Astrid, een zachte en zorgzame ziel, woont alleen in een bescheiden huis aan de rand van een rustig dorp. Haar wereld draait om haar dierenvrienden: drie honden, twee katten, een paar vogels en een oude, wijze schildpad.

Astrid’s dagen beginnen vroeg, gewekt door het gezang van haar vogels. Ze begint met het voeden van haar dieren, een ritueel dat ze koestert. Voor haar zijn deze momenten gevuld met liefde en zorg, alsof ze zorgt voor haar eigen kinderen. Ze praat met ze, deelt haar gedachten en dromen, en voelt zich begrepen en geaccepteerd in hun stille, onvoorwaardelijke liefde.

De honden zijn haar trouwe metgezellen op lange wandelingen door de velden en bossen rond haar huis. Ze voelt zich het meest levendig en vrij als ze omringd is door de natuur, met haar honden dartelend om haar heen. De katten, met hun mysterieuze en onafhankelijke aard, brengen een ander soort gezelschap, vaak rustig bij haar zittend terwijl ze leest of tuiniert. Lees snel verder op de volgende pagina.

play-sharp-fill