Home Verhalen Expired: Bruidspaar ontvangt bijzonder huwelijksgeschenk en moet 7 jaar wachten om het te openen..

Expired: Bruidspaar ontvangt bijzonder huwelijksgeschenk en moet 7 jaar wachten om het te openen..

Oma Iris

Op een dag, 7 jaar na hun huwelijk werd Stacy gebeld door haar moeder. Met trillende handen en tranen in haar ogen legde Stacy de telefoon neer. Ze kon het nauwelijks geloven, maar ze kon er niet omheen. Oma Iris was helaas overleden. Het was natuurlijk een verschrikkelijk bericht maar ze wist dat haar oma een heel mooi leven had gehad. Toen ze het aan haar man Thomas vertelde, deed hij zijn uiterste best om er voor haar te zijn, maar het was duidelijk dat zijn gedachten afdwaalden. En Stacy wist precies waar het heen ging. Het huwelijkscadeau dat ze meer dan 7 jaar geleden van oma Iris hadden gekregen, mocht nu geopend worden. Het was nu eindelijk tijd om het open te maken.

Het huwelijks cadeau

Ze waren heel nieuwsgierig, dus besloten ze het cadeau meteen erbij te halen. Thomas bracht het naar beneden en het koppel opende het samen. Ze konden hun ogen niet geloven. Nu begrepen ze eindelijk waarom oma Iris hen zo lang had willen laten wachten. Dit maakte het verdriet natuurlijk niet minder erg. Om deze vreemde situatie beter te begrijpen, is een stukje achtergrondverhaal nodig. Ik weet zeker dat dit verhaal iedereen zal ontroeren.

Het perfecte koppel

Dat het koppel al lange tijd samen was, kan tegenwoordig al iets heel bijzonders zijn. Stacy Bailey en Thomas Garvey waren een heel leuk en positief stel. Ondanks dat ze beide niet veel gemeen hadden met elkaar, werden ze op de een of andere manier bijna onmiddellijk verliefd op elkaar. Na vier jaar verkering vroeg Thomas Stacy ten huwelijk. Ze was zo blij en kon niet wachten om haar huwelijk te gaan plannen. Ze deed haar best om niet aan het verleden te denken. Het plannen van het huwelijk kon beginnen. Totdat ze het idee kreeg dat ze werd tegen gehouden om te trouwen.. Lees snel verder op de volgende pagina!

play-sharp-fill