Home Entertainment HEFTIG: Ruzie aan het sterfbed van Elizabeth. Prins Harry is woedend!

HEFTIG: Ruzie aan het sterfbed van Elizabeth. Prins Harry is woedend!

Meghan Markle

De Dailymail meldt dat het gekift vooral in ontstaan over Harry zijn vrouw, Meghan Markle. De voormalig Suits-actrice zou namelijk niet welkom zijn geweest in de dagen dat de koninklijke familie rouwend doorbracht.

Ongepast

Volgens bronnen zou vooral koning Charles het ‘ongepast’ hebben gevonden om ook Markle in te laten vliegen vanuit Californië. Harry zou zelfs zijn vlucht richting Schotland hebben gemist, omdat hij bezig was met zijn vader over te halen om de actrice alsnog mee te laten nemen.

Flink boekje open

Harry en Meghan hebben al eerder een flinke bom onder het Engelse koningshuis geplaatst door alle koninklijke taken naast zich neer te leggen en te verhuizen naar Amerika. Markle heeft daarnaast ook een reeks ‘flinke’ interviews gegeven, waarin ze een boekje opendoet over hoe het er daar aan toe gaat.

Woedend

Toch was Harry zo kwaad dat zijn vrouw werd geweerd van de officiële en onofficiële gelegenheden dat hij weigerde om met zijn vader en broer te dineren. De volgende ochtend vertrok hij in alle vroegte vanuit Balmoral naar Londen. Iets wat volgens de Britse media een flinke steek onder water moet zijn geweest naar zijn familie.

Begrafenis

Meghan was wel aanwezig op de begrafenis van koningin Elizabeth II. Daarnaast was ze ook aanwezig op 14 september in Westminster Abbey. Er is gesproken van een verzoek van Markle tot een een-op-een gesprek met koning Charles om oude problemen uit te praten. De actrice zou een brief hebben gestuurd, waarin ze haar verzoek om de lucht te klaren heeft beschreven. Iets wat, als plottwist, wordt ontkent door de koninklijke bronnen. Zij noemen het ‘zeer onwaarschijnlijk’ dat Meghan een dergelijke brief heeft geschreven.

Bron: Dailymail 

Wat vind jij van de rel tussen Harry en de rest van het koningshuis? Deel het met ons in de reacties! 

play-sharp-fill