Home Entertainment NET BINNEN: Maxime Meiland is er helemaal klaar mee

NET BINNEN: Maxime Meiland is er helemaal klaar mee

Chateau Meiland

Laten we beginnen met het feit dat een gemiddeld seizoen Chateau Meiland voor Maxime enkele tonnen per jaar oplevert. Dit zou je een flink salaris kunnen noemen en een luxe. Toch ziet dit Meiland-telgje het net iets anders.

BN’erschap

Ze baalt namelijk naar eigen zeggen flink van het BN’er-leven. Het voelt voor haar enorm begrenst, omdat je nooit in de anonimiteit een boodschapje, uitstapje of iets anders leuks met het gezin kan doen. Het BN’er-schap is volgens Meiland vooral ontzettend zwaar. Ze vraagt zichzelf hardop af of ze Chateau Meiland nog wel zou doen als ze van te voren had geweten wat de impact zou zijn van haar deelname. “Misschien niet,” zegt ze. “Al heeft me natuurlijk ook ontzettend veel gebracht.”

Kinderen

Wat echter typisch is, is dat Maxime ondanks deze wetenschap, haar dochtertjes ook dit seizoen volop in beeld komen. Sterker nog: ze lijkt hier zelfs blij mee. Op de vraag of dochtertjes Claire en Vive ook weer in beeld komen zegt Maxime dan ook: “Gelukkig wel! We hebben afspraken gemaakt met de arbeidsinspectie. Ze mogen in beeld, zolang ze niet bewust het middelpunt zijn.”

Bron: Mediacourant 

 

play-sharp-fill