Home Beauty Expired: 5 redenen om je gezicht dagelijks te wassen met appelazijn

Expired: 5 redenen om je gezicht dagelijks te wassen met appelazijn

Veel mensen weten dat appelazijn voor veel verschillende dingen gebruikt kan worden, wat ze niet weten is dat het ook wonderen kan verrichten voor je huid. Een ander leuk extraatje is dat het de bank niet stuk maakt zoals veel andere, nu overbodige, schoonheidsproducten dat wel zouden doen.

1. Bestrijdt acne, puistjes en puistjes
Bij het maken van appelazijn komt appelzuur vrij in de azijn. Dit is een essentiële stof tegen acne en puistjes. Onderzoek toont aan dat appelzuur bacteriën kan doden en virussen bestrijden. Het voorkomt acne, puistjes en puistjes die door ontstekingen en bacteriën worden veroorzaakt.

2. Voorkomt en vermindert ouderdomsvlekken
Was je gezicht dagelijks met appelazijn en zie hoe je verouderingsvlekken krimpen of zelfs verdwijnen. Dr. Doug Willen raadt aan appelazijn te gebruiken, het is een van de producten die tegen ouderdomsvlekken gebruikt kunnen worden. De alfahydroxyzuren van de appelazijn dringen diep door in de huid, de nieuwe huid verschijnt en pigmentvlekken worden minder. De AHA zuren worden vaak gebruikt in dure schoonheidsproducten. Nu hoef je niet veel geld uit te geven aan duurdere producten, maar koop je gewoon wat appelazijn. Lees verder op de volgende pagina voor de andere 3 redenen om je gezicht met appelazijn te reinigen.

play-sharp-fill