Home Bezuiginingstip Action verkoopt tijdelijk bekende merken speelgoed voor de helft van de prijs. Dit is onze top 3

Action verkoopt tijdelijk bekende merken speelgoed voor de helft van de prijs. Dit is onze top 3

Sinterklaas is een van de mooiste en gezelligste tijden van het jaar. Zeker voor de kinderen, maar laten we eerlijk zijn: De decembermaand is een flinke aanslag op je portemonnee. Als er ergens een aanbieding is dan worden we onwijs enthousiast, want waar de meeste winkels hun prijs omhoog gooien rond de feestdagen; doet Action hier niet aan mee. 

gift boxes

Sterker nog de webshop verkoopt meerdere bekende speelgoedmerken, maar voor de helft van de prijs. Dat is nog eens leuk winkelen voor de ‘goedheiligman’. Op deze manier kan je en op de kleintjes letten en de kleintjes geweldig gelukkig maken, zonder dat je jezelf direct bankroet kan laten verklaren. Wij hebben een top drie van de beste deals voor je gemaakt.

1- Lego

Als je een kind of kleinkind hebt dat gek is op alles van Lego, dan weet je hoe duur deze pakketten zijn. De Lego Duplo Tropisch Eiland-set is dan ook bijzonder voordelig geprijsd. Je krijgt maar liefst 50 procent korting op de set ten opzichte van andere winkels. Je betaalt hier 49,95 voor de set, waar deze normaal gesproken ruim 100 euro kost. Een koopje! Zeker zo vlak voor Sinterklaas.

Lego Duplo Tropisch Eiland 7

Wil jij de Lego Duplo Tropisch Eiland-set cadeau geven? Neem dan een kijkje op deze pagina.

2- Geomag Mechanics Magnetic Motion

Dit is ook zo een set waar je bij andere winkels een flinke duit voor mag neertellen. Dit is dan ook onwijs leerzaam speelgoed. Met de magnetische bouwset maak je bewegende bouwwerken. Voor de oudere kinderen (7+) heb je Geomag Mechanics Magnetic Motion en de kleintjes (3+) kunnen aan de slag met Geomag Pink Panels. Beide speelgoedsets koop je voor 17,95, in plaats van de gebruikelijke 25 euro in overige speelgoedwinkels.

Geomag Mechanics Magnetic Motion 6

Nieuwsgierig geworden naar dit product? Neem dan een kijkje op deze pagina voor de Pink Panels-set en op deze pagina voor de Mechanics Magnetic Motion-exemplaren. 

3- DecoTime potloden

Heb jij een kleine creatieveling in het gezin? Dan is deze set van DecoTime een heuse droom! Met maar liefst 220 verschillende kleuren potloden kan een kind eindeloos aan de slag met de mooiste kunstwerken. We zeggen trouwens wel ‘kind’, maar wij denken dat menig volwassene nog warmloopt voor deze bizar uitgebreide set. En dat voor slechtst 24,95! Een prikkie dus.

DécoTime potloden 2

Wil jij lekker aan de slag met deze set kleurpotloden? Je kan de set gemakkelijk bestellen via de website van de Action. Neem een kijkje op deze pagina om de set aan te schaffen. 

 

play-sharp-fill