Home Entertainment NET BINNEN: Ingrijpend nieuws voor André en Monique

NET BINNEN: Ingrijpend nieuws voor André en Monique

Ze gaan trouwen! Of tenminste, dat is als we roddel koningin Yvonne Coldeweijer mogen geloven toch écht zo. Die blijft er namelijk heilig van overtuigd dat er wel degelijk een huwelijk tussen die twee zit aan te komen, zo lezen we in haar laatste stories op haar met juice gevulde Instagram pagina ‘Life of Yvonne’.

Yvonne Coldewijer

Het is weer zover! De geruchten machines omtrent André Hazes en Monique Westenberg draaien alweer een tijdje volle bak. Nog niet al te lang geleden gingen de twee met hun kleine Dré een maand lang op reis naar Amerika, waarbij er van alle kanten al geroepen werd dat de twee weer bij elkaar waren én dat er zelfs een huwelijk aan zat te komen. Een roddel welke Monique bij thuiskomst via een Instagram post trouwens meteen de kop in drukte.

Instagram will load in the frontend.
=

Maar nu zijn ze alwéér met z’n drietjes op vakantie gegaan, dit keer naar het romantische Thailand, waar ze al snel gespot waren in een juwelierszaak. Om ringen uit te zoeken wellicht…? Wij houden het ondertussen al lang al niet meer bij wat er nou precies gaande is tussen die twee. Maar gelukkig is daar nog onze ‘Hazes-expert’ Yvonne, die hier als altijd natuurlijk boven op zit! Zij is namelijk achter nog een opmerkelijk nieuwtje gekomen, waardoor ze standvastig achter haar eerdere stelling blijft staan…

Klik snel door naar de volgende pagina om te lezen waar Yvonne allemaal is achter gekomen!