Home Weetjes Expired: BEWEZEN: Dit zegt je zithouding over jouw persoonlijkheid!

Expired: BEWEZEN: Dit zegt je zithouding over jouw persoonlijkheid!

Er zijn veel dingen die we doen zonder er bij na te denken, maar deze dingen vertellen tegelijk veel over onze gemoedstoestand en persoonlijkheid. Onze lichaamstaal laat meer zien dan we eigenlijk willen zeggen. Bijvoorbeeld, gesloten armen betekenen dat je liever niet over iets wilt praten.

Ook onze zithouding zegt veel over hoe we als individu zijn. Dus voor je verder gaat, is het belangrijk te weten hoe je zit. Ga eens na hoe je nu zit. De kans is groot dat dit de manier is waarop je het liefst zit! Heb je het nagekeken en weet je zeker dat dit juist is? Lees verder om snel te zien wat je zithouding over je persoonlijkheid zegt!

Positie A
Mensen die deze zithouding aannemen zijn ‘go-with-the-flow’ mensen. Ze hebben meestal geen planning en denken niet echt na over hoe de toekomst er uit zal zien. Ze zijn eigenzinnig, spontaan en grappig van aard. Ze doen wat ze willen en het kan ze niet schelen wat andere mensen van hen denken.

Mensen met deze zitpositie nemen de dingen echter nonchalanter op dan ze zouden moeten doen. Hun fantasie is nogal levendig en ze scheppen hun eigen wereld. Ze leven in hun eigen wereld en wachten tot de dingen vanzelf worden opgehelderd. Ze zijn een beetje kinderachtig, maar je kunt je geen betere vrienden wensen! Lees verder op de volgende bladzijde om te ontdekken wat de andere zithoudingen betekenen.

Voor positie B tm D kijk snel op de volgende pagina!

play-sharp-fill