Home Verhalen Bruidsmeisje mag niet meer op bruiloft komen om de jurk die ze gaat dragen

Bruidsmeisje mag niet meer op bruiloft komen om de jurk die ze gaat dragen

Het is een algemene regel dat als je te gast bent op een bruiloft, dat je geen wit mag dragen. Maar, het is ook algemeen bekend dat je er niet leuker of beter uit mag zien dan de bruid zelf. Het is namelijk haar dag en niemand mag haar overtreffen, dus alle ogen zijn op haar gericht. Alleen overkwam het dit bruidsmeisje, die verwachtte er te zijn voor haar beste vriendin. Ze keken er al jaren naar uit, maar het duurde niet lang voor dat het misging en zij niet langer welkom op de bruiloft. Alena, het bruidsmeisje, zag dit totaal niet aankomen en deelt haar verhaal.

De bruid vond het namelijk niet kunnen dat het bruidsmeisje er te leuk uitzag in de jurk die ze zou dragen op de bruiloft. Klinkt niet zo gek, als je er goed over nadenkt, omdat de bruid alle aandacht wilt op haar grote dag, en dus niet wilt dat een van haar bruidsmeisjes de show steelt. Maar het probleem hier is nogal verwarrend en vreemd, vooral omdat zij de jurk zelf had uitgekozen voor haar bruidsmeisje. Dus, zij had dit toch wel geweten als een van de eersten? Uiteindelijk had de bruid besloten om het bruidsmeisje niet meer uit te nodigen op haar bruiloft, omdat ze wilde dat alle ogen op haar zouden blijven.

Alena, het ex-bruidsmeisje, vertelt op haar TikTok dat ze niet meer welkom was op de bruiloft, omdat de bruid vond dat ze er te goed uitzag in de jurk. Om het nog erger te maken, had de bruid het een paar dagen voor de bruiloft aan haar verteld, en had ze dus ook geen tijd meer om een nieuwe jurk te halen. Inmiddels is haar TikTok filmpje al meer dan 4 miljoen keer bekeken en laat ze ook weten dat ze nog een aantal foto’s had genomen in de jurk, omdat het beeldig was. We moeten zeggen dat de jurk zeker mooi is en het ex-bruidsmeisje er ook beeldig uit zou zien. Kijk op de volgende pagina waarom de bruid zo had gereageerd en zie de beelden zelf.