Home Bezuiginingstip Bye bye dennennaalden! Action verkoopt grote, kant-en-klare kerstbomen voor een schijntje

Bye bye dennennaalden! Action verkoopt grote, kant-en-klare kerstbomen voor een schijntje

Veel mensen staan jaarlijks voor het dilemma: Koop ik een echte of neppe kerstboom om in huis te zetten. Natuurlijk, een echte boom heeft zo zijn voordelen, zoals: de geur, het uitzoeken, maar wat ons betreft houdt het hier wel mee op. 

red baubles on tree

Nadelen zijn namelijk de beestjes die je binnenhaalt, de lichtjes die je constant maar weer uit de klit moet halen, in de pisregen bij de kerstbomen verkoper moeten staan en ga zo maar verder. Laten we trouwens ook die vervelende dennennaalden niet vergeten. Iedere dag ligt je huis weer vol. Hoe vaak je ook stof hebt gezogen.

Een ‘echte’ nepper

Wij zijn dus al een paar jaar geleden overgestapt op een kunstboom. Het leuke van deze bomen is dat ze er steeds realistischer uit gaan zien. Zeker als je deze een beetje goed versiert, zijn ze bijna niet van echt te onderscheiden. Het is zelfs nog beter als er bij voorbaat al lichtjes in de boom zitten. Hoe bedoel je gemakkelijk!? We like!

Kerstboom 1

Gezellig

De kerstboom van de Action is geen ‘kleine jongen’. Met maar liefst 2.10m hoogte heb je ook wel echt een boom in huis. Bijkomend voordeel is dat de boom standaard voorzien is van 180 warm-witte ledlampjes. Het is dus letterlijk een kwestie van opzetten, in het stopcontact steken, versieren en klaar. Ideaal als je het ietwat te druk hebt om een hele dag bezig te zijn met lichtjes uit de knoop trekken. Kersemus-voorbereidingen worden er zo een stuk gezelliger op. Fijn!

De Action kunstkerstboom

Je kan deze bizar mooie kunstkerstboom in de webshop van de Action kopen. Deze boom kost maar 54,95 en daar zitten dus de lampjes bij inbegrepen. Met maar 6,2 kilogram in totaal is het ook nog eens doodsimpel om de boom na de feestdagen weer op zolder te sodemieteren. Wij zien alleen maar voordelen. Laat de kerst maar beginnen!

Wil jij deze kerstboom van de Action ook in huis dit jaar? Neem dan een kijkje op deze pagina. Veel plezier met versieren. 

 

 

play-sharp-fill