Home Entertainment Expired: Chantal Janzen klapt uit de school en bekent verslaving: ‘Ik schaam me’

Expired: Chantal Janzen klapt uit de school en bekent verslaving: ‘Ik schaam me’

Chantal Janzen, wat kan deze knappe blondine allemaal niét? Super getalenteerd als ze is, zingt, danst, presenteert en acteert ze lachend het leven door. Daarbij heeft ze óók nog eens een prachtig gezin, lekkere vent én is ze onlangs ook nog (stief)oma geworden. Op papier lijkt het haar in ieder allemaal voor de wind te gaan. Maar ook zondagskinderen als Chantal kunnen soms een donker geheim met zich mee dragen…

Zo was ze onlangs te gast bij de opnames van een podcasts waarbij ze in een openhartig gesprek een gênant geheim deelde met de luisteraars. “Ik schaam me hiervoor,” zo was ze te horen, “maar het is een soort verslaving.” Wat die verslaving precies was deed ons versteld doen staan!

Lees snel door op de volgende pagina voor de openbaring van Chantal’s geheim!

play-sharp-fill