Home Bezuiginingstip Dit slimme product gaat je deze winter onwijs veel energie besparen! En je koopt het gewoon bij de Action

Dit slimme product gaat je deze winter onwijs veel energie besparen! En je koopt het gewoon bij de Action

Met de oplopende energie- en gasprijzen zijn we eigenlijk allemaal gedwongen om op de kleintjes te letten. De huidige prijzen zijn zelfs zo hoog dat er zelfs mensen zijn die noodgedwongen de gaskraan helemaal dicht laten draaien. Simpelweg omdat de rekening niet meer te betalen is. Toch gaat het steeds iets kouder worden. Is de kachel uitzetten dan de optie? 

woman holding white ceramic mug

Gelukkig is dit niet nodig. Mensen worden gelukkig steeds creatiever en er zijn steeds handigere producten te krijgen die je voor een zachte prijs helpen met het besparen van honderden euro’s op je energierekening. Je hoeft het dus niet perse koud te hebben om de hand op de knip te houden. Een kleine geruststelling, want het kan nog wel eens flink koud gaan worden deze winter!

Hoge energierekening

Heb jij ook al zo een hoge rekening gehad? Je bent niet de enige! Het zorgt er dan ook voor dat we onze kachels angstvallig uitlaten staan, minder lang gaan douchen en  zuiniger omgaan met de elektriciteit. Toch zit niemand te wachten op ‘koukleumen’ van de winter. Gelukkig hoeft dat ook niet! Want op dankzij dit product dat je bij de Action koopt zit je er alsnog warmpjes bij deze winter.

Slimme radiatorknop

Action verkoopt nu voor weinig geld een set slimme radiatorknoppen. Wat doen deze precies? Nou het werkt heel simpel: Je kan iedere verwarming in je woning er afzonderlijk mee bedienen en dat op afstand! Zo kan je iedere kamer in je woning afzonderlijk op de perfecte temperatuur krijgen en houden. Wordt de ruimte niet gebruikt? Dan zet je de kachel gewoon uit. Met je smartphone. Hoe bedoel je makkelijk en onwijs fijn voor je portemonnee?

Veelzijdig

Dacht je dat dit alles was? Think again! Want deze knoppen zijn zelfs zo ‘slim’ dat ze kunnen detecteren wanneer er een raam openstaat. Als de temperatuur met meer dan 5 graden Celsius daalt dan schakelt de radiator zichzelf uit. Dit om te voorkomen dat je onnodig energie verbruikt. Geweldig!

Niet meer koud thuis komen

Ben je onderweg naar huis en ben je bang dat je in een ijskoude woning binnenkomt? Geen nood, want je kan je verwarming gewoon op afstand alvast aanzetten. Ga je naar bed? Zet de kachel in de slaapkamer dan kort aan om hier ook behaaglijk te kunnen slapen en ga zo maar door. Omdat je alles afzonderlijke van elkaar kan instellen ben je zuinig bezig en hoef je op geen enkele manier te koukleumen. Het enige wat je hoeft te doen is naar de webshop van de Action gaan en het product in je winkelmandje gooien. Een kind kan de was doen!

Nieuwsgierig geworden naar deze radiatorknoppen? Neem dan een kijkje op deze pagina om je eigen setje vandaag nog aan te schaffen. Het is het waard! Daar zijn wij in ieder geval zeker van. 

 

 

play-sharp-fill