Home Nieuws Heftig: Eerste Nederlands geval ‘needle spiking’ is door rechter bewezen verklaard!

Heftig: Eerste Nederlands geval ‘needle spiking’ is door rechter bewezen verklaard!

De griezelige, uit het buitenland overgewaaide drogeermethode ‘needle spiking’ kwam de laatste tijd veel ter sprake. Vanuit ons hele land kwamen er plots meldingen binnen van vrouwen die beweerden dat ze tijdens het uitgaan stiekem door iemand met een naald waren geprikt, waarna ze zich onwel voelden worden. Bewijs bleef echter lange tijd uit, waardoor het tot nog toe slechts bij gissen bleef; is ‘needle spiking’ echt een ding, of verbeeldden al deze dames het zich?

De politie beweerde al die tijd dat er geen enkel bewijs zou zijn dat er daadwerkelijk mensen in ons land gedrogeerd zouden zijn met een naald. Tot er vorige maand dan toch eindelijk een verdachte werd opgepakt. Het zou gaan om een 31-jarige man, Levan V., die op een Haags festival meerdere vrouwen met een injectienaald zou hebben gestoken.

Al snel werd duidelijk dat de beste man inderdaad met een injectienaald op zak rondliep, maar of hij er ook daadwerkelijk mensen mee geprikt zou hebben én of er ook verdovende middelen in de spuit zaten, dat moest onderzoek nog uitwijzen. Maar nu heeft de politierechter in Den Haag hem officieel schuldig verklaard. En daarmee is dus ook meteen bewezen; ‘needle spiking’ bestaat echt!

Lees snel verder op de volgende pagina wat de uitspraak van de rechter was!

play-sharp-fill