Home Verhalen ‘Een DNA-test bracht de 22-jarige affaire van mijn man met mijn moeder aan het licht’

‘Een DNA-test bracht de 22-jarige affaire van mijn man met mijn moeder aan het licht’

Een vrouw is begonnen met therapie nadat ze tot haar grote verdriet ontdekte dat haar man al meer dan twee decennia een affaire had met haar moeder, en zelfs haar tweelingbroers had verwekt. De vrouw kreeg buikpijn nadat een DNA-test onthulde dat haar man gedurende 22 jaar een geheime relatie had met haar moeder. Ze legt uit hoe hij zelfs haar tweelingbroers, nu bekend als haar halfbroers, heeft verwekt, nadat hij beide vrouwen binnen enkele dagen van elkaar zwanger had gemaakt.

woman holding laboratory appratus

Op Reddit deelde de 40-jarige vrouw dat haar man “al het vertrouwen dat ik in mannen had” heeft geschonden en haar hele familie heeft verwoest. Ze schreef: “Ik ben samen met mijn man van 39 sinds we 15 waren. Ik raakte zwanger op 17-jarige leeftijd en we gingen bij mijn ouders wonen.” Kort na de geboorte van hun oudste dochter trouwden ze en vestigden ze zich op de boerderij van haar overleden grootvader, naast het huis van haar ouders. “Mijn grootouders bouwden een huis naast dat van mijn ouders toen ze met pensioen gingen,” voegde ze eraan toe. “Mijn ouders besloten dat we in dat huis zouden wonen en zeiden dat het mijn erfenis zou zijn.”

Lees het bizarre verhaal verder op de volgende pagina!