Home Gezondheid WOW! Action verkoopt nu dure elektrische onderdekens voor een fractie van de prijs

WOW! Action verkoopt nu dure elektrische onderdekens voor een fractie van de prijs

Met de huidige energieprijzen zijn we een beetje huiverig om de kachel aan te draaien. Niet zo gek ook, want het kan je zomaar enkele honderden euro’s per maand meer kosten. We worden daarentegen ook creatiever in onze oplossingen tegen koukleumen. 

woman in white robe sitting on chair

Een van de meest logische oplossingen is natuurlijk wel het gebruik van extra dekens, kleding en ga zo maar verder. Zo voorkom je dat je de kachel aan moet zetten, maar zit je er toch lekker warmpjes bij. Action verkoopt deze week zelfs spotgoedkope elektrische dekens. Hoe heerlijk is dat!

Slapen in een koude kamer

Wist je dat de ideale slaapkamertemperatuur rond de 18 graden Celsius ligt? In de winter kan het echter al snel kouder aanvoelen. Hierdoor gaat je slaapkwaliteit achteruit en hier ondervind je gedurende de dag weer hinder van. Concentratieproblemen, hoofdpijn, prikkelbaarheid… Het is slechts een greep uit de klachten die je kan krijgen als je slecht slaapt.

Elektrische deken specs

Swiss Nights Elektrische Deken

Met deze zachte elektrische tweepersoons onderdeken zul je nooit meer koude voeten hebben in bed. Zet hem kort voor het naar bed gaan op één van de 3 standen aan, en kruip lekker in een warm bed. De onderdeken is aan 2 kanten voorzien van een afstandsbediening, waardoor jij en je partner hem los van elkaar kunnen bedienen. Val je in slaap met de deken nog ingeschakeld? Dankzij de ingebouwde veiligheidssystemen hoef je niet bang te zijn voor oververhitting of kortsluiting.

Wil jij ook dolgraag een elektrisch deken aanschaffen? Wees er dan snel bij, want ze gaan als warme broodjes over de toonbank bij de webshop van de Action.

Kijk snel op deze pagina om er zelf ook een aan te schaffen. Slaap lekker! 

play-sharp-fill