Home Lifestyle Je vouwt hoeslakens al heel je leven verkeerd! Dit is hoe het hoort

Je vouwt hoeslakens al heel je leven verkeerd! Dit is hoe het hoort

Weet jij hoe het voelt om je linnenkast te open en alles netjes gesorteerd en opgevouwen te zien liggen? Ik ook niet! Het beddengoed in het bijzonder krijg ik nooit precies zoals ik het wil. Ik ben stikjaloers op die mensen die alles, inclusief hun hoeslakens, netjes kunnen opvouwen. Ik heb persoonlijk geen idee hoe, maar met deze truc moet het dus een stuk makkelijker gaan. hoeslakens netjes opvouwen

De hoeslakens in het bijzonder, zijn onwijs vervelend om netjes op te vouwen. De elastieken hoekjes, het oppervlak… Er zijn gewoon teveel dingen die het netjes opbergen van deze krengen onmogelijk maken. Met een paar hacks om je hoeslakens netjes op te vouwen moet het echter makkelijker gaan.

Lees op pagina twee snel hoe dit werkt