Home Verhalen Jongen vraagt vriendin een maand ten huwelijk, maar krijgt maanden later pas antwoord

Jongen vraagt vriendin een maand ten huwelijk, maar krijgt maanden later pas antwoord

Wie zijn partner ten huwelijk wil vragen, staat voor een grote uitdaging: Wat is de beste manier om het te doen? Ga ik helemaal over de top en nodig ik al onze vrienden en familie uit bij het moment, op de meest originele manier door bijvoorbeeld een flashmob op zijn of haar favoriete nummer te organiseren of juist heel intiem en klein door jouw partner te vragen waar helemaal niemand bij is? Iemand op een zo creatief mogelijke manier ten huwelijk vragen blijft voor velen van ons een echt struikelblok.

Je kunt het op verschillende manieren in praktijk brengen, maar het belangrijkst is dat zowel jij als jouw partner zich prettig bij de situatie voelen. Je wil natuurlijk niet dat diegene nee zegt, of zich heel ongemakkelijk voelt! Een hele bijzondere optie is wat Edi Okoro deed. Hij heeft zijn vriendin een maand lang om haar hand gevraagd zonder antwoord te krijgen. Hoe iemand dit een maand lang volhoudt?

Het juiste moment
Toen Edi Okoro besloot zijn vriendin Cally ten huwelijk te vragen, was hij zich ervan bewust dat zij zijn plannen onmiddellijk zou doorzien als hij gewoon een vakantie of iets anders buitengewoons zou boeken. Dus wat moest hij dan doen? Edi nam de verlovingsring overal mee naartoe, zodat hij hem op het juiste moment bij de hand zou hebben. Nadat hij een hele maand met de ring in zijn zak had rondgelopen, besefte Edi dat het zo niet zou werken. Toen op een dag in de woonkamer staarde hij naar de ring. Terwijl hij naar het glinsterende ding keek, kwam Cally de kamer binnen en op een haar na zag ze de ring. Dat bracht Edi op een idee! Wat dit bijzondere maar erg grappige idee is en of het in de praktijk ook echt lukte? Je leest het allemaal op de volgende pagina!

play-sharp-fill