Home Gezondheid LET OP: Er is een beter alternatief voor de airco en deze koop je bij de Action

LET OP: Er is een beter alternatief voor de airco en deze koop je bij de Action

Met de steeds warmer wordende zomers, worden aircoolers steeds populairder als een betaalbaar en energiezuinig alternatief voor traditionele airconditioners. Een aircooler werkt door warme lucht uit de omgeving te zuigen en deze door een vochtig koelmembraan te blazen, waardoor de lucht afkoelt en wordt bevochtigd voordat het de ruimte in wordt geblazen. Een airco kan dit weliswaar effectiever, maar het wordt steeds meer gezien als een minder aantrekkelijker optie, omdat de apparaten duur zijn en ook nog eens veel energie kosten. 

Dit maakt aircoolers ideaal voor droge omgevingen waar een lage luchtvochtigheid problemen kan veroorzaken, zoals uitdroging of gebarsten meubels en vloeren. Bovendien zijn aircoolers doorgaans goedkoper dan airconditioners en verbruiken ze minder energie, wat leidt tot lagere energierekeningen. Kortom, aircoolers zijn een aantrekkelijke optie voor mensen die op zoek zijn naar een effectieve en betaalbare manier om hun huis of kantoor te koelen tijdens de warme zomermaanden. De Action stuurt nu al met deze geweldige apparaten. Ben jij goed voorbereid op de zomer?

Een airconditioner kan ‘verjaren’

Wat ook veel mensen vergeten is dat een airconditioner naar verloop van tijd te oud kan worden. Dit is niet alleen nadelig voor de efficiëntie van het apparaat, maar kan zelfs gevaarlijk zijn. Bacteriën, ademhalingsproblemen, giftige stoffen en brandgevaarlijkheid zijn dan serieuze problemen. Het bijkomende nadeel: Je zal een nieuwe aan moeten schaffen. Trek je portemonnee maar open! Of is er toch een goedkoper alternatief?

Honeywell Aircooler van de Action

Verfris je kamer op warme dagen zonder het vervelende geluid van een airco met de Honeywell aircooler TC10PM. Deze stille luchtkoeler biedt verkoeling met 3 verschillende snelheden die je eenvoudig kunt instellen met de bijgeleverde afstandsbediening. Met een ingebouwde ionisatiefunctie zuivert deze aircooler de lucht in je kamer voor een nog frissere atmosfeer.

De Honeywell Aircooler TC10PM in de woonkamer

Groot reservoir

Vul het royale 10 liter waterreservoir van deze aircooler met koud water. Het apparaat gebruikt het water om verkoelende lucht te produceren die tot wel 8 graden koeler kan zijn dan standaard ventilatoren. Met de TC10PM kun je zelf kiezen of je alleen de ventilator gebruikt of de extra koeling ook inschakelt voor een nog koeler resultaat. Dankzij de handige wieltjes aan de onderzijde van het apparaat, kun je deze aircooler bovendien eenvoudig van kamer naar kamer verplaatsen.

Geniet van een comfortabelere woonomgeving met de Honeywell Aircooler TC10PM – een stil, efficiënt en draagbaar alternatief voor traditionele airco’s. Schaf die van jou vandaag nog aan via deze pagina