Home Gezondheid Last van een snurkende partner? Deze anti-snurk plant moet je in huis halen om het te laten stoppen

Last van een snurkende partner? Deze anti-snurk plant moet je in huis halen om het te laten stoppen

Een snurkende partner is een aanslag op je nachtrust. Dit maakt de meeste relaties er helaas niet beter op. Het kan ook zijn dat jouw partner liever in een andere kamer slaapt, omdat jij in je slaap hele bossen aan het omzagen bent. Gelukkig is er een relatief simpele oplossing tegen. 

Er is namelijk een bepaalde plant die helpt om snurken minder te maken. Het wordt zelfs een ware ‘anti-snurk plant’ genoemd. Zo kunnen zowel jij, als je partner beter slapen en is het gedurende de dag ook een beetje gezellig in huis. Goed voor je gezondheid en je relatie. Fijn!

 

Ananasplant

De ananasplant staat er om bekend dat je er minder van gaat snurken. Deze plant uit Midden- en Zuid Amerika produceert namelijk veel zuurstof. Hierdoor verbetert de luchtkwaliteit in je slaapkamer en snurk je dus heel veel minder.

Taaie rakkers

Heb jij (net zoals wij) geen goede vingers? Dat maakt met deze plant dus ook helemaal niets uit. Het zijn namelijk taaie rakkers en ze hebben maar af en toe water nodig. Toch geven ze je heel veel terug, want als hij de reacties op het internet moeten geloven dan is deze plant een heus wondermiddel als je snurken tegen wil gaan!

Bonustip tegen snurken

Wat ook helpt tegen snurken is een goed hoofdkussen. Action verkoopt op het moment speciale, antibacteriële kussens en hypo allergene dekbedden. Dit beddengoed zorgt ervoor dat huisstofmijten, stof en bacteriën nagenoeg geen kans krijgen. Allemaal dingen die snurken veel erger maken. Neem een kijkje op deze pagina voor de kussens en op deze voor een fijn hypo-allergeen dekbed. Het is de moeite waard!

Bron: Womanly

Wie kan wel zo een fijne anti snurk-plant gebruiken? Deel het met ons in de reacties! 

play-sharp-fill