Home Entertainment Expired: ‘Life of Yvonne’ pakt Winston Post keihard terug door delen van bizar verhaal

Expired: ‘Life of Yvonne’ pakt Winston Post keihard terug door delen van bizar verhaal

Alhoewel menig BN’er al medogenloos aan de schandpaal is genageld door de verschillende juicekanalen die ons land rijk is, liet acteur Winston Post onlangs weten niet onder de indruk te zijn van de scherpe pen van deze roddelaars. Hij liet zich daar openlijk over uit door flinke kritiek te geven op deze juicekanalen, waaronder die van de Queen of Juice, Yvonne Coldeweijer. Achteraf gezien had hij dat misschien toch beter niet kunnen doen…

Het was in een interview met Weekend waarin hij liet te kennen ‘niets te moeten hebben van de juicekanalen’. Hij vindt namelijk dat mensen zoals Yvonne weinig toevoegen aan de Nederlandse showbizzwereld. “Bemoei je lekker met jezelf en niet met anderen,” zo verkondigde hij dan ook. ‘Prima’ moet Yvonne op haar beurt gedacht hebben, want zij reageerde al snel met een dreigende tegenreactie: “Juice over Winston Post gaat binnenstromen in 3… 2… 1…”

Haar voorspelling leek zowaar te kloppen, want de ‘juice’ die hierna bij Yvonne binnenkwam bleek té bizar te zijn om niet te delen!

Lees op de volgende pagina wat voor bizar verhaal Yvonne over Winston naar buiten bracht