Home Lifestyle WOW! Action verkoopt nu echte, spotgoedkope arcadekasten voor in huis

WOW! Action verkoopt nu echte, spotgoedkope arcadekasten voor in huis

Streetfighter is een onwijs populair spel uit de jaren 90. Zelfs de meest diehard spelers konden geen genoeg krijgen van dit verslavende spelletje. Wereldwijd zijn er zelfs meer dan 14 miljoen exemplaren van het spelletje verkocht. Iemand bij de Action moet zichzelf heel nostalgisch gevoeld hebben, want de winkel verkoopt nu echte Street Fighter II-arcadekasten voor een fractie van wat ze normaal kosten. 

Spelers

De winkelketen heeft een scherpe online aanbieding. Je kan een echte Street Fighter II-arcadekast kopen voor maar 249 euro. Bij andere bedrijven betaal je honderden euro’s meer voor een dergelijke kast en dat terwijl de kwaliteit gelijkwaardig is aan de kasten die je in de speelhal hebt.

Meerdere spellen

Streetfighter II is niet het enige spel wat je op je arcadekast kan spelen. Je kan kiezen voor Street Fighter II: Champion Edition, Super Street Fighter II: The New Challengers of Super Street Fighter II. Je kan de spellen samen met iemand spelen of alleen tegen de computer om je eigen skills te verbeteren.

Droom

Met deze geweldige spelcomputer reis je terug in de tijd, vol adrenaline en oldschool game-plezier. Leuk om aan je kinderen te geven, maar zeker ook om te krijgen. Deze Arcade 1 Up is waar je als kind van droomde. Met maar liefst 3 verschillende Streetfighter II spellen ga jij de strijd aan met je vrienden. Sla jij je tegenstander als eerste KO?

Je kan deze arcadekast alleen kopen in de webshop van de Action. Neem een kijkje op deze pagina en haal je eigen spelkast in huis. Geweldig om jezelf mee te vermaken, maar ook supertof in een tienerkamer of op feestjes. 

 

play-sharp-fill