Home Verhalen “Mijn man heeft een affaire met een collega, maar wat er daarna gebeurde zag ik niet aankomen!”

“Mijn man heeft een affaire met een collega, maar wat er daarna gebeurde zag ik niet aankomen!”

Het leven van een vrouw stond op zijn kop toen ze erachter kwam dat haar man een affaire had. Wat ze echter niet had verwacht is dat het allemaal nog veel complexer zou gaan worden. Via Reddit deed deze dame haar nogal verwarrende en lastige verhaal. In de hoop dat volgers haar een advies konden geven.

woman in white dress lying on white bed

De vrouw in kwestie is 36 jaar oud, terwijl haar man 38 is. Het paar heeft een dochter van zes jaar oud samen die “alles voor haar is”, zoals ze schrijft op de website. Het verhaal begint met een simpele uitleg: “Ik kwam er een jaar geleden achter dat mijn man slaapt met zijn werknemer (30). Hoe kwam ik hier achter? Haar man heeft contact opgenomen met mij en verteld wat er speelt tussen de twee.

Lees verder op pagina twee!