Home Bezuiginingstip Professionele massagepistolen worden voor een fractie van de prijs verkocht bij de Action

Professionele massagepistolen worden voor een fractie van de prijs verkocht bij de Action

Iedereen die niet onder een steen heeft geleefd, weet dat we allemaal wat extra ontspanning kunnen gebruiken. Helaas zijn we niet allemaal voor zien van een (welwillende) partner die ons een lekkere massage geeft als het nodig is, maar gelukkig zijn daar meerdere oplossingen voor. 

46 Chiropractic Gun Stock Photos, Pictures & Royalty-Free Images - iStock

Het is dan ook niet gek dat massagepistolen al snel terrein gewonnen hebben. Met dit vernuftige apparaatje geef je jezelf niet alleen een ontspannende massage, maar het werkt ook tegen spierpijn, stijfheid en spierkrampen. Het enige wat je hoeft te doen is het massagepistool opladen en aanzetten.

Waarom iedereen een massagepistool in huis moet hebben

Een massagepistool is een van die apparaten die je gewoonweg wel in huis moet hebben. Niet alleen om lekker te ontspannen, maar het doet wonderen voor je gezondheid. Het werkt super bij spierpijn, maar verbetert ook de bloedcirculatie in het lichaam. Degelijk apparaat helpt ook om littekenweefsel soepeler te maken en je stimuleert receptoren van je zenuwstelsel. Regelmatig en correct gebruik zorgt dan op lange termijn ook voor een betere nachtrust en immuniteit. Twee extra mooi pluspunten!

Silvergear massagepistool

Prijzig

Dat gezegd hebbende: Echt goede massagepistolen zijn nog best aan de prijs. De goedkopere merken hebben vaak niet genoeg kracht om doeltreffend te werken en het ontbreekt vaak ook aan opties voor het pistool. Hebben wij even geluk dat Action professionele massagepistolen verkoopt, maar dan voor een fractie van wat ze normaal kosten!

Wat kan het massagepistool allemaal?

Het Silvergear massagepistool heeft maar liefst zes verschillende snelheidsniveaus en vier verschillende opzetstukken. Op deze manier kan je iedere spiergroep en pijntje doeltreffend behandelen. De motor van het pistool is behoorlijk stil (60dB). Je kan het massagepistool dus prima gebruiken als je lekker voor de televisie zit. Ga je naar de sportschool? Geen probleem, want na het opladen geniet je tot twee uur lang van de beste massage’s. Ook na een zware training!

Voor een fractie van de prijs

Het geluk is dus dat Action deze massagepistolen voor een fractie van de normale prijs verkoopt. Ze zijn exclusief verkrijgbaar via de webshop van de Action en je hebt er al een voor maar 24.95! Een bezoekje aan de fysio kost nog meer. Kortom: Het is de investering meer dan waard.

Wil jij ook zo een super-de-luxe massage pistool in huis of wil je er een aan iemand cadeau geven? Neem dan nu een kijkje op deze pagina om er zelf een aan te schaffen.