Home Shopping SUPERTIP: Hoe je elke kassière bijhoudt bij het inpakken van je boodschappen

SUPERTIP: Hoe je elke kassière bijhoudt bij het inpakken van je boodschappen

Iedereen kent het wel: je staat in de rij bij de kassa in de supermarkt en de artikelen worden zo snel gescand dat je het inpakken nauwelijks kunt bijhouden. Vooral bij discounters is snelheid van groot belang, omdat het hen in staat stelt om de personeelskosten te verlagen en gunstige prijzen te bieden aan klanten. Maar wat doe je als je bijzonder snel moet zijn bij de kassa? Een TikTok-video met drie tips laat zien hoe je de snelste caissière bij kunt houden tijdens het inpakken.

white and blue building near green tree during daytime

Discounters zetten in op snelheid om kosten te besparen en efficiënter te kunnen werken. Het uitpakken van goederen moet bijvoorbeeld binnen 15 minuten gebeuren, wat soms erg lastig kan zijn. Ook aan de kassa ligt het tempo vrij hoog. Sommige klanten vinden dit prettig, terwijl anderen er een hekel aan hebben. Het kan in ieder geval lastig zijn om het bij te houden.

TikToker Uyen Ninh heeft het probleem aangepakt en een humoristische video gedeeld met haar volgers. Hierin deelt ze drie tips voor het inpakken bij de kassa van Aldi. Kijk snel verder op pagina twee! 

play-sharp-fill