Home Geen categorie Expired: Vrouw gaat naar de gynaecoloog – wat zij ontdekt zal haar altijd blijven achtervolgen.

Expired: Vrouw gaat naar de gynaecoloog – wat zij ontdekt zal haar altijd blijven achtervolgen.

Ik had vandaag om 9:30 mijn jaarlijkse afspraak bij de gynaecoloog. Een uur voor de afspraak rinkelde de telefoon en de assistente vroeg me of ik een halfuurtje vroeger zou kunnen komen. Domweg antwoordde ik ja. Toen iedereen eindelijk het huis uit was – mijn man bracht de kleine naar de kleuterschool – was het al 9 uur en moest ik me nog klaarmaken.

1500+ Female Doctor Pictures | Download Free Images on Unsplash

De rit alleen al duurt 20 minuten, en dan nog parkeerplaats zoeken … kortom, er restte weinig tijd om me te wassen. En dat uitgerekend voor een bezoek aan de gynaecoloog waar men toch fris gewassen wil verschijnen.

Ik holde naar de badkamer, greep het eerste het beste washandje en begon me vooral binnen de “zone van het onderzoek” schoon te maken. Ik wierp het washandje snel in de wasmand en stapte de auto in. Ik kwam stipt aan en was meteen aan de beurt. Wat er toen gebeurde lees je op de volgende pagina