Home Verhalen Expired: Vrouw leert harde les nadat ze weigert om haar tas van de stoel te pakken

Expired: Vrouw leert harde les nadat ze weigert om haar tas van de stoel te pakken

We gebruiken allemaal wel een het openbaar vervoer en hebben daar allemaal onze eigen reden voor. Sommige zijn niet in het bezit van auto, andere werken of studeren midden in de stad, waardoor het sneller en vaak goedkoper is om met de trein of bus te gaan.
shopping center near me, public transportation near me, security near me, security companies, travel to NYC, travel to new york, travel plans nyc, flight tickets to new york, airline tickets to nyc, city trips to new york

Het gezelligst is natuurlijk om met meerdere te reizen, maar over het algemeen ben je toch in je eentje en zeg nou zelf: je zit dan het liefst alleen, zodat je geen rekening met andere hoeft te houden. De meeste laten dit blijken door iets, zoals een jas en/of tas, op de stoel naast zich te plaatsen. Uiteraard is dit geen enkel probleem als het rustig is, maar wanneer het druk is, is het wel zo netjes om rekening met andere te houden en de stoel vrij te houden. Deze vrouw negeerde deze OV-etiquette niet, maar kreeg daar al snel spijt van… Lees snel verder op de volgende pagina!

play-sharp-fill