Home Bezuiginingstip Wow! Deze week koop je bij de Action een Magic Bullet met bizar hoge korting

Wow! Deze week koop je bij de Action een Magic Bullet met bizar hoge korting

Ken jij de Magic Bullet al? Zo niet, dan heb je waarschijnlijk onder een steen geleefd! Deze compacte blender doet zijn naam er eer aan, want dit kogeltje heeft een topvermogen. Hierdoor kan je makkelijk hakken, malen, mengen en meer. Niet zo gek dat menig persoon deze blender al in de keuken heeft staan! 

pink smoothie

De Magic Bullet is de blender voor smoothie-liefhebbers, foodies, sportschoolfanaten en ga zo maar verder. Je kan er dan ook heel simpel, heerlijke creaties mee maken. De motor heeft een vermogen van 200 watt en behaalt tot wel 20.000 toeren per minuut. Hiermee zijn jouw fruit en groenten in een handomdraai fijngesneden.

Wat maakt de Magic Bullet zo bijzonder?

Mensen zijn fan van de Magic Bullet, omdat het een kleine blender met een groot karakter is. Toen de kleine krachtpatser op de markt werd gebracht werd het al snel een ware hype om deze in huis te hebben. Je kan deze blender dan ook overal kwijt, omdat hij zo lekker klein is en je zet er heerlijke dips, smoothies en sauzen mee op tafel. Je kan de Magic Bullet tevens gebruiken voor babyvoeding en om noten en kruiden fijn te hakken. Je leven wordt er dus met recht makkelijker van.

Simpele bediening

De blender is daarnaast ook nog eens makkelijk te bedienen. Er zitten namelijk geen knoppen aan. Het enige wat je hoeft te doen is de beker op de blender te draaien en zelf druk er op te geven. Een kind kan de was doen!

Wat krijg je voor het geld?

Deze Magic Bullet-set van de Action bestaat uit 1 motor, 3 bekers (120 ml, 350 ml en 400 ml), 1 lemmet, 3 deksels en 2 kunststof ringen. Zo kun je direct aan de gang én je lekkerste verse smoothies meenemen. De beker kun je na gebruik schoonmaken in de vaatwasser. De messen zijn eenvoudig te reinigen met warm water en zeep. Normaal gesproken kost een Magic Bullet rond de 49,95, maar deze week kan je deze voor het luttele bedrag van 29,95 al in je keuken hebben staan. Dit met dank aan de webshop van de Action. Wij worden hier heel gelukkig van.

Wil jij ook een Magic Bullet aanschaffen? Neem dan snel een kijkje op deze pagina om er zelf eentje te kopen of om cadeau te geven natuurlijk. Wij zijn in ieder geval fan! We weten zeker dat jullie dit ook gaan worden.