Home Shopping WOW! Action verkoopt deze week elektrische Audi’s voor kinderen

WOW! Action verkoopt deze week elektrische Audi’s voor kinderen

Ben je nog op zoek naar een superleuk Sinterklaas- of kerstcadeau? Dan ben je nu wel klaar, want de Action verkoopt via de webshop nu elektrische, kleine Audi’s. Met deze flitsende bolide kan je peuter of kleuter heerlijk over straat scheuren.Audi rood model

De elektrische Audi R8 Spyder maakt zelfs menig volwassene jaloers, want stiekem willen mama en papa ook wel in dit wagentje rijden. Gelukkig kunnen ze met de afstandsbediening nog een beetje meegenieten van de nodige rijplezier. Hoe leuk is dat?

Radio en koplampen

De auto heeft werkende koplampen en een radio die je simpel met je smartphone kan aanzetten. Op deze kan je jouw kind zijn favoriete muziek afspelen tijdens het rijden.

Audi rood achterkant

Veilig

Het autootje kan zowel voor- als achteruit rijden door middel van het gaspedaal. Er is ook nog eens een slimme beveiliging ingebouwd. Als je de afstandsbediening aanzet, werkt het gaspedaal niet meer, waardoor je kind veilig kan ‘rijden’ met een ouder in controle.

Let op: De zwarte Audi is bij de Lidl helaas uitverkocht. Deze (en nog vele andere kleuren) kan je gelukkig nog wel krijgen via deze pagina.

Wil jij deze gave auto ook kopen voor Sinterklaas of kerst? Wees er dan snel bij, want ze gaan onwijs snel over de toonbank. Op deze pagina kan je ze vinden. Dit is toch supergaaf? 

play-sharp-fill