Home Gezondheid Wow! Ben je een zij- of rugslaper? Dan moet je deze kussens van de Action vandaag nog hebben

Wow! Ben je een zij- of rugslaper? Dan moet je deze kussens van de Action vandaag nog hebben

Je slaaphouding is onwijs belangrijk voor je gezondheid. Een goed hoofdkussen kan hier zeker weten bij helpen. Tenslotte begint je dag dan ook pas echt na een goede nachtrust. Toch besteden we vaak veel te weinig aandacht aan het soort hoofdkussen dat we gebruiken. Met als resultaat? Nek-, hoofd- en rugpijn. 

woman sleeping on blue throw pillow

Laten we niet vergeten dat een slechte slaaphouding ervoor zorgt dat je gewoon niet lekker slaapt. Je staat vermoeid op, maar hebt vaak geen idee waar dit precies vandaan komt. Een verkeerd hoofdkussen kan dan zeker de oorzaak zijn! Hoewel we per nacht meerdere keren van ‘houding’ wisselen. Is de positie waar je mee in slaap valt leidend voor het type kussen dat je nodig hebt.

Welk kussen heb je nodig?

Zo heeft een buikslaper een lager kussen nodig om zo min mogelijk ‘stress’ op de wervels te zetten. Voor zij- en rugslapers heeft de Action nu een speciaal kussen die je al dromen waarmaakt!

Dreamliner traagschuim kussen

Het ergonomische Dreamliner kussen heeft een gebogen rand en een inkeping in het midden, wat jou de optimale ondersteuning geeft. Doordat het kussen licht naar achteren kantelt, sluit hij goed aan als je op je rug ligt. Al dat comfort verlicht niet alleen nek- of rugklachten, maar helpt ook je ademhaling te verbeteren. Binnen een paar tellen ben je onderweg naar dromenland.

Hele kussen

Materiaal

De hoes is gemaakt van natuurlijke Tencel-vezels. Door milieuvriendelijke processen worden deze vezels gemaakt van duurzaam gewonnen hout. De Tencel-vezels maken het kussen hygiënisch en luchtdoorlatend. Zo wordt vocht goed afgevoerd en past het kussen zich aan de omgevingstemperatuur aan: hij blijft heerlijk koel in de zomer, en comfortabel warm in de winter.

Wil jij dit kussen ook aanschaffen? Wees er dan snel bij, want je koopt deze momenteel voor slechts 18,95 in de webshop van de Action. Kijk vlug op deze pagina en schaf vandaag nog je eigen ‘droomkussen’ aan. Slaap lekker!

 

play-sharp-fill