Home Bezuiginingstip Wow! Deze winkel verkoopt komende week dure elektrische kachels voor een fractie van de normale prijs

Wow! Deze winkel verkoopt komende week dure elektrische kachels voor een fractie van de normale prijs

De kachel aanzetten. Zelfs al is het buiten -10. We doen het gewoon liever niet. Toch is thuiskomen of wakker worden in een koude woning allesbehalve ideaal. Je kan natuurlijk in de weer gaan met dekentjes en plaids, maar het voelt gewoon niet gezellig aan als alles in je woning steenkoud aanvoelt. 

Tristar Elektrische verwarming KA-5064 PTC keramisch 1500 W grijs

Gelukkig zijn er meerdere alternatieven. Ook winkeliers en fabrikanten worden creatief als het aankomt op het aanbieden van veilige en zuinige alternatieven om je huis toch een beetje behaaglijk te krijgen. Warmtepanelen zijn er hier een van, maar dit is meestal een flinke investering. Niet dat dit het niet waard is, want als je 200 euro voor een paneel betaald, kan dit nog veel meer schelen op je energierekening. Toch moet je het geld maar net hebben liggen.

Goedkope oplossing

VidaXL heeft er gelukkig een goedkopere oplossing voor dit probleem gevonden. Deze week verkopen ze namelijk luxe elektrische kachels, voor slechts een fractie van wat ze normaal kosten. Zo kan iedereen er komende maanden een beetje warm bijzitten en je hoeft er geen aanslag op je portemonnee voor te plegen.

Tristar Elektrische verwarming KA-5064 PTC keramisch 1500 W grijs

Wat kan deze straalkachel allemaal?

Deze compacte maar erg efficiënte KA-5064 PTC keramische verwarming van Tristar is perfect voor het verdelen van warmte door de kamer. Hij heeft verstelbare warmtestanden, een omval- en oververhittingsbescherming. Je kan de gewenste temperatuur makkelijk instellen door middel van de thermostaat. De krachtige, elektrische kachel is ideaal voor kamers tot 30 m².

Stijlvol

Denk nu alleen niet dat dit kacheltje een groot en lomp apparaat is, want deze ziet er ook nog eens compact uit. Zo past hij in iedere leefruimte, zonder uit de toon te vallen. Het is oprecht een aanvulling op je huis. Je kan het warmtepaneel kopen via VidaXL maar wees er snel bij, want de aanbieding is er maar voor beperkte tijd!

P.S. Je kan bij deze webwinkel achteraf betalen!

Wil jij dit stijlvolle en goedkope stopcontactkacheltje ook kopen? Kijk dan hier om deze aan te schaffen. Succes! 

play-sharp-fill