Home Gezin WOW! De Action verkoopt nu camera’s voor kinderen en dat voor een fractie van de normale prijs

WOW! De Action verkoopt nu camera’s voor kinderen en dat voor een fractie van de normale prijs

Iedereen is momenteel wel bezig met fotograferen. Of dit nu gebeurt met een professionele camera, je telefoon of een wegwerpdingetje (ja die bestaan ook nog), foto’s zijn een prachtige tastbare herinnering. Niet zo gek dat kinderen ons graag nadoen en het liefst talloze plaatjes schieten van wat ze meemaken.

Five tips for teaching your kid photography - Ugo Cei Photography

Het is natuurlijk logisch dat je een (klein) kind liever geen telefoon cadeau geeft. Ook een te duur exemplaar is wellicht niet geschikt voor klunzige kinderhandjes. Gelukkig is er een super oplossing om je kinderen toch kennis te laten maken met fotografie en om ze de kans te geven om hun eigen mooie momenten op foto vast te leggen.

Waarom is fotograferen zo goed voor een kind?

Je denkt misschien; ‘Wat voor een toegevoegde waarde heeft fotografie precies voor een kind?’ en dat is een hele logische vraag. Het antwoord is hier op is: Heel veel toegevoegde waarde zelfs, want fotografie is goed voor de artistieke ontwikkeling van een kind. Daarnaast helpt ze bij creatief denken, stimuleert het een kind zijn visuele vermogen en leert je kind ook nog eens sociale vaardigheden. Je kan een kindercamera dus als het ware onder het educatieve speelgoed plaatsen. Hebben we even geluk dat ze nu voor nog geen twee tientjes te koop zijn!

Denver roze kindercamera 11

Action kindercamera

Met de Action, compacte kindercamera kunnen jonge kinderen ook zelf hun mooiste momenten vastleggen op foto of video. De camera heeft een resolutie van 40 megapixels, waardoor hij superscherpe foto’s maakt. Dankzij de ingebouwde microfoon worden je video’s ook van geluid voorzien. Superleuk! Wil je je foto’s gelijk pimpen? Dat kan met de 28 digitale fotolijsten en 7 filters. Als extra bonus kun je ook 3 verschillende spelletjes spelen op de camera. Doe een micro-SD geheugenkaart met een opslag van maximaal 32 GB in de camera en klik er gelijk op los!

Waar kan je de camera kopen?

Wil jij ook zo een geweldig cameraatje voor je kind? Wees er dan snel bij, want de eerste voorraad was er via de webshop van de Action zo doorheen.

Neem een kijkje op deze pagina om er zelf eentje aan te schaffen. Ze zijn er in het roze en in het blauw, dus er is voor ieder kind een passende kindercamera te kopen. Super!

play-sharp-fill