Home Video Expired: WOW: Deze overheerlijke Japanse cheesecake is gemaakt van slechts 3 ingrediënten en is simpel te maken

Expired: WOW: Deze overheerlijke Japanse cheesecake is gemaakt van slechts 3 ingrediënten en is simpel te maken

Soms kom je van die recepten tegen die er te mooi uitzien om waar te zijn. Je vraagt je af of het echt zo lekker smaakt als dat het eruit ziet. Dat had ik ook met de Japanse Souffle Cheesecake, ook wel bekend als de Japanse Cheesecake. Ik kwam het recept tegen op de blog van Vickiima en ik moest het gewoon proberen.

Als kersverse moeder van een mini, heb ik nog niet helemaal mijn draai gevonden in het zorgen voor het huishouden én voor onze maagjes. Gelukkig krijgen we hulp van vrienden en familie die ons verwennen met heerlijk eten (ze weten natuurlijk waar ze moeten zijn!).

Afgelopen zondag had ik even wat tijd voor mezelf. De mini was op pad met familie en mijn BF was er ook niet. Ik zag mijn kans schoon en dook de keuken in om deze taart te bakken. Met slechts drie ingrediënten was het een fluitje van een cent. Ik moest even ontsnappen aan de dagelijkse drukte en werd zo blij van het eindresultaat.

Lees snel verder op de volgende pagina.

play-sharp-fill