Home Bezuiginingstip WOW! Deze smartwatch heeft meer functies dan dure merken en Action verkoopt ze deze week voor een prikkie

WOW! Deze smartwatch heeft meer functies dan dure merken en Action verkoopt ze deze week voor een prikkie

Een smartwatch kan je op verschillende manieren gebruiken. Je ziet er dan ook steeds meer mensen mee lopen. Een dergelijk horloge houdt heel veel dingen bij. Denk aan je hartslag, stappen, zuurstof en ga zo maar verder. Het is dan ook niet gek dat ze ook veelvuldig worden ingezet om iemand zijn conditie en sportprestaties te meten. 

square black Nike analog watch at 3:10

Als een dergelijk horloge er ook nog een beetje stijlvol uitziet, dan is dat natuurlijk een bonus. Een nadeel: goede smartwatches zijn vaak onwijs duur en de goedkopere merken meten te weinig om er echt plezier van te hebben. De Action verkoopt echter een exemplaar die bijna niets kost, maar wel alle functies heeft die alle duurdere modellen ook hebben. Plus meerdere extra’s, Wow!

Het nut van een smartwatch

Smartwatches zijn dus helemaal hip en happening, maar waarom precies? Wat is nu precies het nut wat een dergelijk horloge en heb je deze ook echt nodig? We kunnen hier kort over zijn: Ja! Een smartwatch kan je op meerdere manieren ‘van dienst’ zijn. Zo kan je  altijd op ieder moment je berichtjes lezen. Je mist nooit meer een belangrijke oproep of bericht, omdat deze ook op je smartwatch binnenkomt.

Sportprestaties

Je kan daarnaast al je sportprestaties bijhouden. Dit is een van de eerste functies die de smartwatches van vroeger ook gekregen hebben. Hardlopen, fitness, wandelen… Je horloge met iedere vorm van beweging en houdt bij wat je voortgang is. Dit zal je alleen maar motiveren.

Gezondheid

Je kan met een smartwatch een goede indicatie krijgen van hoe gezond je bent. Zo telt het horloge je stappen, meet deze je hartslag, calorieverbruik, slaap en meet de Denver Smartwatch van de Action zelfs je bloeddruk.

Andere leuke functies

Smartwatches hebben daarnaast nog meer handige en toffe functies! Zo kan je met de Denver Smartwatch foto’s maken door met je post te schudden, zit er een ‘Zoek het apparaat’ functie op voor als je hem even niet kan vinden en herinnert de watch je er zelfs aan wanneer je moet drinken. Het neemt zoveel stress en gedoe weg op een dag. Ideaal!

Denver Smartwatch

We kunnen er natuurlijk lang en kort over blijven praten, maar je komt er pas achter hoe een smartwatch je leven kan verrijken als je er een aanschaft. Gelukkig is het model van de Action goedkoop genoeg om dit gewoon lekker uit te proberen en zonder dat je inlevert op kwaliteit! Je kan dit horloge vinden in de webshop van de winkel. Je zal er veel plezier van hebben. Dat weten we zeker!

Ben je nieuwsgierig geworden naar de Denver Smartwatch van de Action of wil je deze misschien cadeau geven tijdens de feestdagen? Neem dan een kijkje op deze pagina om er zelf een aan te schaffen. Succes! 

play-sharp-fill