Home Gezin Wow! Dit leuke Sinterklaas- of kerstcadeau is deze week extra voordelig verkrijgbaar bij de Action

Wow! Dit leuke Sinterklaas- of kerstcadeau is deze week extra voordelig verkrijgbaar bij de Action

Ben jij al klaar met het verzamelen van Sinterklaas- en kerstcadeaus? Waarschijnlijk niet, want er is altijd wel iets wat je last minute nog kan kopen. Gelukkig zijn er regelmatig topaanbiedingen op dit vlak. Zoals dit leuke cadeautje dat je kan kopen via de webshop van de Action voor een fractie de normale prijs. 

3d printing pen verpakking

De 3D printing pen is de hype van 2022/ 2023. Het is ook wel echt heel gaaf, want met dit apparaatje kan je allerlei toffe tekeningen maken. In 3D! Het is dus als het ware een draagbare 3D printer. De startersets gaan als warme broodjes over de toonbank en we snappen dan ook heel goed waarom. Menig kind (en stiekem ook volwassene) wil de 3D pen wel even uitproberen.

Neem voor meer toffe cadeautips ook eens een kijkje op deze pagina! 

Wat kan de pen allemaal?

Je kan de 3D printing pen instellen op 3 verschillende snelheden, dit is hoe snel het filament uit de pen komt. Door de temperatuur te wijzigen tussen één van de twee verwarmstanden (190 °C of 220 °C) kan je kiezen of je in de lucht wilt tekenen of in een van de meegeleverde vormen. Zo creëer je je eigen kunstwerken!

3d printing pen detail 2

Creaties

Je kan er modellen van huizen, figuren of dieren van maken. In de starterkit vind je vijf patronen en tien kleuren. Zo heb je alles direct in huis om je eerste creatie te maken, zoals je eigen bril, fiets of een vlinder. Onwijs tof!

Prijs

De starterkit van de 3D printing pen kost bij de meeste winkels rond de 40 euro. Bij de webshop van de Action betaal je er maar 24,95 voor. Het is dan ook niet gek dat ze onwijs snel verkocht worden. Wees er snel bij om niet mis te grijpen!

Wil je ook zo een toffe 3D pen aanschaffen voor jezelf of iemand anders? Je kan deze alleen aanschaffen via de webshop van de Action. Kijk op deze pagina voor de pen en lees ook eens door wat je er allemaal mee kan. Je wordt niet teleurgesteld. Dat beloven we! 

play-sharp-fill