Home Bezuiginingstip Dit populaire verzwaringsdeken van de Action zorgt voor de beste nachtrust

Dit populaire verzwaringsdeken van de Action zorgt voor de beste nachtrust

Lig jij ‘s nachts ook vaak te woelen en draaien? Je bent zeker de enige niet, maar wist je dat een slechte nachtrust voor meerdere problemen kan zorgen? Om te beginnen krijg je natuurlijk last van die heerlijk, onflatteuze wallen onder je ogen.

De vermoeidheid straalt dan van je af, maar ook op het gebied van concentratie en algeheel functioneren gebeurt er heel veel. Heb jij meerdere nachten moeite met in slaap komen? Dan is een verzwaringsdeken de perfecte oplossing. Het mooiste van alles: Deze kan je nu voor een prikkie bij de Action kopen.

Wat doet de verzwaringsdeken van de Action?

Een verzwaringsdeken is letter verzwaard met plastic of glazen microparels. Op deze manier wordt er gedurende de nacht extra druk op je lichaam uitgeoefend. Dit geeft een geborgen en veilig gevoel, waardoor je hele lichaam ontspant. Mensen omschrijven het effect dan ook alsof ze slapen onder een ‘geruststellende knuffel’.

Lees ook: Action verkoopt dit populaire, dure hoofdkussen voor een fractie van het geld 

Verzwaringsdeken ADHD

Verzwaringsdekens worden de laatste jaren ook veelvuldig toegepast bij mensen met ADHD/ADD en Autisme. Dit geeft kinderen en volwassenen met de aandoening meer rust, waardoor ze beter kunnen slapen en zich overdag beter kunnen concentreren.

Hoe gebruik je een verzwaringsdeken?

Het is, als je geïnteresseerd bent in een verzwaringsdeken, belangrijk dat je weet hoe je dit moet doen. Op deze manier gebruik je het dekentje optimaal en veilig. De Action verzwaringsdeken is gemaakt voor de ‘gemiddelde’ persoon van tussen de 65 en 85 kilo.

Is het niet koud onder een verzwaringsdeken?

Het is de bedoeling dat een verzwaringsdeken de deken die nu gebruikt vervangt en geen nood: Je krijgt het er ook niet koud onder. Zeker niet met je normale deken eroverheen. Toch is het niet de. bedoeling dat het deken koud aanvoelt. De inhoud van de deken neemt namelijk je lichaamstemperatuur aan. Dit maakt een verzwaringsdeken geschikt voor eigenlijk ieder seizoen. Ideaal, maar wel even wennen!

Alleen online verkrijgbaar

Je hoeft gelukkig ook niet de kou in om de deken te halen. Deze is namelijk alleen online verkrijgbaar. Via de webshop van de Action kan je voor een spotprijsje van 29,95 je eigen verzwaringsdeken aanschaffen. Wist je dat dit slecht een fractie is van wat je er bij de bekendere merken voor betaalt? Zo kan je voor weinig geld toch lekker slapen. Ook omdat je weet dat het geen aanslag op je portemonnee is geweest. Top!

Wil jij ook de goedkope verzwaringsdeken van de Action proberen? Deze is hier verkrijgbaar. Succes! 

 

play-sharp-fill