Home Gezondheid WOW! Action verkoopt populaire, dure hoofdkussens voor een schijntje van wat ze normaal kosten

WOW! Action verkoopt populaire, dure hoofdkussens voor een schijntje van wat ze normaal kosten

Een goed hoofdkussen vinden is niet zo gemakkelijk als het lijkt. Wij kunnen er helaas alles van weten. De een is te dun, de ander te dik en als je dan een goed middenmootje vindt dan blijkt het een bron te zijn voor bacteriën, huisstofmijten en ga zo maar verder. Lekker slapen is dan ook direct verleden tijd. Geloof ons maar! Zeker als je ook nog eens niet lekker ligt. 

Een kwalitatief goed hoofdkussen is daarentegen vaak onwijs duur. Prijzen van tussen de 100 en 150 euro zijn dan ook niet vreemd. Een flinke investering die het over het algemeen wel waard is, maar goed: Je moet het tijdens deze dure tijd ook maar net hebben. Er is daarentegen wel weer onwijs goed nieuws, want de Action verkoopt hoofdkussens met alle eigenschappen van de duurdere merken voor een schijntje van wat je er normaal voor betaalt. Inslaan die handel!

Het belang van een ergonomisch

Een hoofdkussen krijgt veel te verduren. Je brengt er een groot deel van de nacht op door. Wist je dat een kussen gemiddeld 7 kilo per nacht aan gewicht te dragen heeft en dingen dode huidcellen, zweet, bacteriën en huisstofmijten aantrekken en opslaan. Na twee jaar slapen bestaat je kussen vooral uit viezigheid. Ieuw! Een ergonomisch kussen met memory foam vormt zich naar jouw lichaamscontouren, waardoor je altijd lekker ligt. Je krijgt de optimale ondersteuning, voor een minimale prijs.

Lees ook: Uitgerust wakker worden met deze goedkope wake up light

Gezondheidsproblemen

Een smerig kussen kan zorgen voor een toename op het gebied van gezondheidsproblemen. Denk hierbij aan rug- en nekklachten door het slapen in een verkeerde houding, maar ook astma, allergische reacties, huiduitslag en ga zo maar verder. Begint een antibacterieel kussen er nu al niet onwijs aantrekkelijk uit te zien? Wij vinden van wel! Zeker als je jezelf bedenkt dit Dreamliner kussen in de webshop van de Action nog geen 20 euro kost.

Behandeld

De hoes is gemaakt van natuurlijke Tencel-vezels. Door milieuvriendelijke processen worden deze vezels gemaakt van duurzaam gewonnen hout. De Tencel-vezels maken het kussen hygiënisch en luchtdoorlatend. Zo wordt vocht goed afgevoerd en past het kussen zich aan de omgevingstemperatuur aan: hij blijft heerlijk koel in de zomer, en comfortabel warm in de winter

Ben jij op zoek naar een kussen met alle goede eigenschappen van de duurdere merken? Neem dan een kijkje op deze pagina om zelf ook een een Dreamliner hoofdkussen aan te schaffen. Slaap lekker!