Home Gezondheid WOW! Action verkoopt deze week een spotgoedkope Wake Up Light met alle functies van dure variant

WOW! Action verkoopt deze week een spotgoedkope Wake Up Light met alle functies van dure variant

Heb jij tijdens de wintermaanden ook zo een last om in slaap te vallen en/of ontspannen wakker te worden? Je bent zeker de enige niet, want met de donkere dagen is het gewoon onwijs lastig om je bed uit te komen. Daarnaast werkt de drukte van de dag weer niet mee als het aankomt op lekker in slaap vallen.

Het gevolg? Je bent doodmoe, maar kan toch niet lekker slapen. Wakker worden van je schreeuwende wekker is allesbehalve ideaal. Ik denk dat iedereen het daar wel mee eens is. Helaas kan je in hartje winter geen tjirpende vogels en een zacht zonnetje verwachten om mee wakker te worden. Daar heb je dan dus weer echt een wake up light voor nodig. Een probleem: Ze zijn vaak onwijs duur, maar daar heb je dus ook de Action voor!

Lees ook: Dit slimme product gaat je van de winter onwijs veel geld besparen!

Om in slaap te vallen

Als je lekker in slaap wil vallen dan is deze lamp ook een uitkomst. Je kan maar liefst 7(!) omgevingssferen kiezen. Je kan met deze wake up light dus ook gewoon een boekje lezen. Ben je klaar? Dan kies je voor de zonsondergang functie om je lichaam het signaal te geven dat het zo langzamerhand bedtijd is.

Wakker worden met de Action Wake Up Light

In de ochtend kies je weer voor de zonsopgang om je ontspannen te laten ontwijken. In een half uurtje tijd is het licht op zijn felste punt. Je wordt op deze manier natuurlijk wakker. Je kan er zelfs voor kiezen om oceaangeluiden of vogeltjes op de achtergrond te laten afspelen. Hoe bedoel je: ‘We maken het helemaal compleet’? Voordat je het weet waan je jezelf op vakantie of wordt je wakker met het idee dat het lente is. Ideaal en het mooiste van alles? Je betaalt er maar 22,95 voor in de webshop van de Action. Wat fijn!

Gevolgen slaaptekort

Slaaptekort zorgt voor meer problemen dan je denkt. Als je herhaaldelijk niet aan de benodigde acht uur slaap per dag komt kan je problemen krijgen met je concentratie, hoofdpijn krijgen en prikkelbaar worden. Op langere termijn kan slaaptekort zorgen voor een verminderde weerstand, slechte mentale gezondheid en ga zo maar verder. Een wake up light kan je helpen om dit te voorkomen en om uitgerust wakker te worden. Dit gevoel is al lekker genoeg!

Nieuwsgierig geworden naar de Wake Up Light van de Action? Neem een kijkje op deze pagina om het lampje aan te schaffen. Je krijgt er geen spijt van! Dat beloven we.